Europa Conference League

Ελ Αραμπί: «Σπουδαίος παίκτης ο Γουότκινς, αλλά να δούμε ποιος θα σκοράρει πρώτος»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε πως η συμμετοχή του Ολυμπιακού στα ημιτελικά είναι πέρα για πέρα δίκαιη, ενώ τόνισε πως θα είναι σημαντικό για τους Πειραιώτες να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Στις λεπτομέρειες κρίνονται αυτά τα ματς σύμφωνα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την αξία του σε αυτό το σημείο του Conference League.

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Άστον Βίλα, τόνισε ότι αν χρειαστεί να παίξει θα βοηθήσει, αλλά αυτό που τον νοιάζει είναι να πάει η ομάδα καλά.

Για το πώς προετοιμάστηκαν για το ιστορικό ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα: «Μόλις φτάνει κάποιος σε αυτό το γήπεδο πρέπει να νιώθει έτοιμος και να έχει κίνητρο για να παίξει σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μετά από αυτή την πορεία που έχουμε κάνει μας αξίζει να βρισκόμαστε εδώ και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Είμαστε εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες και όταν μπαινεις σε αυτό το γήπεδο καταλαβαίνεις ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς»

Για το ότι δέχεται εύκολα γκολ η Άστον Βίλα και αν είναι ένα καλό σημάδι αυτό για τους επιθετικούς του Ολυμπιακού: «Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, έχουμε δει βίντεο όπως κάνουμε πριν από κάθε αντίπαλο και ξέρουμε πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτομέρεια. Αυτά τα ματς στις λεπτομέρειες κρίνονται, είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε αύριο, παρότι τα εκτός έδρας γκολ πλέον δεν μετράνε. Θα είναι πλεονέκτημα για εμάς αν σκοράρουμε».

Για το πώς θα καταφέρουν ως ομάδα να σταματήσουν τον Όλι Γουότκινς που έχει 26 γκολ φέτος: «Είναι πραγματικά ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά αύριο πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς. Για εμάς το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα καταφέρει να σκοράρει πρώτος».

Για το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Άρσεναλ και αν η επιστροφή του σε αγγλικό γήπεδο σημαίνει κάτι γι’ αυτόν: «Αυτά είναι ωραία ενθύμια, δεν ξεχνιούνται και αν αύριο με χρειαστεί να βοηθήσω και να βάλω το γκολ της πρόκρισης, θα ήταν ωραίο να το κάνω. Το σημαντικό όμως είναι η ομάδα να κάνει καλό παιχνίδι, οι παίκτες έχουμε κίνητρο και ανυπομονουμε για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x